Грошей немає, але тримайтеся: Росія скоротить витрати на "ДНР" та "ЛНР"

Керівників так званих республік попередили про те, що у Москві уріжуть фінансування проектів "русского мира".











Керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук зазначив, що керівництво Росії виділятиме менше коштів на утримування "ЛНР" та "ДНР", повідомляють Патріоти України. Окрім цього, в Росії уріжуть витрати на соціальні, гуманітарні та воєнні програми.

На своїй сторінці у Фейсбуці Тимчук пише, що порядок фінансового забезпечення діяльності "органів управління" та "некомерційних організацій" "ДНР" та "ЛНР" почне діяти з вересня цього року. У Кремлі планують скоротити не лише фінансову підтримку, але і будь-які місцеві структури-"посередники" з бюрократичного апарату.

Голова "ДНР" Захарченко обурений таким поворотом подій і наполягає зберегти колишню систему розподілу фінансового траншу із Росії. Адже після 22 вересня окуповані українські території отримають не 5,5 млрд рублів, як планувалося раніше, а лише 4,7 млрд.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...