Грошей же нема: Путін відвідав концерн "Калашников" і побажав російським зброярам гарного настрою (відео)

Під час зустрічі з колективом підприємства Путіна спантеличив серйозний вигляд одного з працівників.

Скрін відео

Президент Росії Володимир Путін під час відвідування концерну "Калашников" в Іжевську привітав робітників з Днем зброяра. При цьому його спантеличив занадто серйозний вигляд одного з працівників. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео, опубліковане RT на Youtube.

"Хочу выразить надежду, что концерн будет развиваться, что у вас в этой связи будет хорошее настроение, с которым вы будете на работу ходить, а потом с таким же настроением домой возвращаться", - сказав Путін.

На цих словах президент перервав промову і звернувся до одного з робітників. "Ты что такой серьезный? Не верит как бы", - пожартував російський президент.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...