Гучне затримання біля Адміністрації Президента: В прокуратурі розповіли подробиці

Прокуратура Київської області затримала чоловіка, який за 30 тисяч доларів США обіцяв сприяти обранню на посаду судді одного з районів міста Києва безстроково.

Чоловіка з $30 тис затримали у дворі Адміністрації Президента України. Фото: Facebook.

Сьогодні біля Адміністрації Президента України працівники прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Головного управління БКОЗ СБУ затримали чоловіка, який за 30 тисяч доларів США пообіцяв судді продовжити термін його повноважень, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт прокуратури Київської області.

Установлено, що наприкінці серпня поточного року зловмисник запропонував одному з суддів м. Києва, п’ятирічний строк повноважень якого закінчився, за грошову винагороду в розмірі 30 тис. доларів США отримати позитивну рекомендацію ВККСУ та позитивне рішення Верховної Ради України щодо обрання на посаду судді безстроково, та окремо за винагороду в розмірі 500 доларів США за прискорення отримання позитивного висновку спецперевірки, яка проводиться Службою безпеки України.

Після отримання вказаних коштів правопорушника затримано правоохоронними органами за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії, проводиться обшук за місцем проживання затриманої особи. Досудове розслідування триває.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...