І хай в Європі виявляють "стурбованість": Теракт в Тель-Авіві - Ізраїль зачищає селище-осередок терористів

Прем'єр-міністр Ізраїлю скликав військово-політичний кабінет в зв'язку з терактом, під час якого було прийнято рішення про посилення безпеки.

В Ізраїлі повністю блокують селище терористів.Ілюстрація:gordonua.com

У зв'язку з терактом в Тель-Авіві прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху скликав сьогодні в другій половині дня військово-політичний кабінет, на якому були прийняті заходи для запобігання новим терактам. Про це повідомила прес-служба прем'єра в Facebook, інформують Патріоти України.

Міністри, члени кабінету, отримали звіт про розвідувальні та оперативні дії спецслужб, після чого обговорили заходи, що вживаються системою безпеки.

"Було вирішено повністю блокувати село Ятта. Були скасовані дозволи на роботу членів сім'ї двох терористів. Були скасовані дозволи на візити до Ізраїлю на період Рамадану. Міністри були повідомлені про те, що бюджет на закриття проломів в паркані безпеки на ділянці "Таркумія - Мейтар" був затверджений, і роботи почнуться 28 червня 2016- го", - йдеться в повідомленні.

Також було вирішено забезпечити посилену присутність сил безпеки до початку робіт з будівництва стіни.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...