І коли старенька з усім справляється? Бізнесом потенційного спікера Держдуми Володіна керує його 80-річна матір

Колишній заступник глави адміністрації президента Росії В'ячеслав Володін, який є головним претендентом на крісло спікера Державної думи, свого часу сколотив собі чималі статки, а зараз весь його бізнес перейшов до матері, 80-річної Лідії Барабанової.

В'ячеслав Володін. Фото: rossiarusskie.biz.

Мати екс-заступник голови кремлівської адміністрації В'ячеслава Володіна Лідія Барабанова є власником кількох фірм, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Собеседник".

Ще в 2009 році політик свої активи формально розпродав. Колишній виховательці і вчительці молодших класів Барабановій сьогодні належать відразу кілька фірм - по виробництву борошна і крупи і по вирощуванню багаторічних і зернових. Також на ім'я матері Володіна оформлені два мисливських господарства - Володін у вільний час не проти сходити на вовків.

"У минулому році її будівельний "Інвест Холдинг" отримав без конкурсу відразу три держконтракти на оренду приміщень для громадських приймалень депутатів Держдуми в Саратові. Правда, контракти майже відразу розірвали "за згодою сторін". Зате компанія Барабанової фактично отримала на пару місяців невеликий, але безвідсотковий кредит", - стверджують автори розслідування.

Відомо також, що у Володіна в Підмосков'ї - два гектари землі, садиба на 1000 м² та персональний ставок.

Нагадаємо, 23 вересня президент Росії Володимир Путін на зустрічі з представниками партій, які пройшли в Державну думу, запропонував обрати Володіна на посаду спікера.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...