"Я боюсь оказаться в тюрьме, но страх, что этот режим пробудет здесь долго, сильнее", - заступник Чубарова (відео)

Україна повинна бути рішучішою у відстоюванні своїх територіальних інтересів.

Ільмі Умеров. Фото: скрін відео

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров вважає, що українська влада повинна припинити озиратися на Захід, приймаючи рішення щодо ситуації на Донбасі та в анексованому Криму. Про це він заявив в інтерв'ю каналу QHA, передають Патріоти України.

"Якщо Україна відкине своє бажання сподобатися Європі і піде в наступ, я думаю, протягом декількох днів вона може зайняти всі необхідні позиції і звільнити свої території", - сказав Умеров.

Він також розповів про становище членів Меджлісу при нинішній окупаційній владі. "Я боюся опинитися у в'язниці, але страх, що цей режим пробуде тут довго, сильніше", - резюмував Умеров.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: