"Я буду драться, даже с поломанной ногой!": Проросійського екс-депутата у Харкові зі скандалом викинули із зали міськради (відео)

На засіданнях міської ради Харкова Лесик постійно демонстрував свою проросійську позицію, коментуючи війну на Донбасі.

Андрія Лесика викинули із зали засідань. Фото:скрін відео

Екс-депутат Харківської міськради Андрій Лесик постійно відстоює ідеї дружби з Росією, одночасно виступаючи на кремлівських телеканалах. На засіданнях міської ради Харкова Лесик постійно демонстрував свою проросійську позицію, коментуючи війну на Донбасі. Про це пише UaInfo, передають Патріоти України.

При цьому на позачерговій сесії Харківської міської ради більшістю голосів було проголосовано рішення позбавити його депутатських повноважень, однак сьогодні він спробував потрапити в зал засідань, після чого охорона просто винесла його зі скандалом і криками.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...