"Я можу мати справи з іноземними журналістами, якщо вони журналісти", - Макрон у присутності Путіна назвав Russia Today і Sputnik "брехливими пропагандистами"

Новий французький президент вирішив не бути занадто дипломатичним під час спілкування із російським колегою.

Макрон та Путін. Фото: Рейтерс.

Під час спільної прес-конференції французького президента Еммануеля Макрона з його російським колегою Володимиром Путіним, глава Франції заявив, що російські журналісти поширюють тільки фейки і пропаганду. Про це пише видання Le Figaro, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чому Макрон не допустив до своєї кампанії російських журналістів під час виборів, він сказав, що російські ЗМІ насправді були "органами впливу і пропаганди". "У мене завжди були хороші відносини з іноземними журналістами, з ними потрібно спілкуватися. Але Russia Today і Sputnik ведуть себе не як видання, а як органи впливу і брехливої пропаганди. Тому я відчув, що вони не повинні мати доступу до моєї штаб-квартири", – заявив французький президент.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...