Я не буду виконувати вказівки, які не відповідають закону. Хоча мене схиляли "працювати проти НАБУ" - Холодницький

За словами головного спецпрокурора, на жаль, колеги з НАБУ подібною пропозицією працювати проти САП скористалися.

Назар Холодницький. Фото:Главком

Керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що його схиляли "працювати проти" Національного антикорупційного бюро. Про це він сказав на брифінгу 30 березня, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Голова САП відповідав на запитання журналістів щодо того, якою була останнім часом співпраця та комунікація САП-ГПУ, САП-НАБУ.

"Скажу так, коли негласно були пропозиції працювати проти НАБУ, я відмовлявся. На жаль, колеги з НАБУ такою пропозицією по САП скористалися", – сказав Холодницький.

На запитання, чи схиляла Холодницького до співпраці Адміністрація президента, як казали в оточенні керівника САП, він відповів: "А хто в оточенні каже?"

"Я скажу так: всі, хто мене схиляли чи будуть схиляти, – не вдасться. Я не буду працювати на жодну структуру. І не буду виконувати вказівки, які не відповідають закону"

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...