"Я не просто так ухиляюся": Путін пояснив, чому "ховається" від Порошенка (відео)

На думку ВВП, Петро Порошенко нібито майстерно створює кризові та провокаційні ситуації і негайно перекладає відповідальність на Росію.

Путін і Порошенко. Фото: Рейтерс.

Президент Росії Володимир Путін не відповідає на спроби глави України Петра Порошенка поговорити по телефону, бо не хоче брати участі в його виборчій кампанії, передають Патріоти України.

"Річ не в тім, що я просто ухиляюся і не хочу з Петром Олексійовичем розмовляти, річ не в цьому. Річ у тім, що я не хочу брати участі у його виборчій кампанії", — заявив він, передає Telegram-канал 360tv.

На думку Путіна, Порошенко майстерно створює кризові та провокаційні ситуації і негайно перекладає відповідальність на Росію, після чого "хоче тут-таки продемонструвати, що він успішно вирішує проблеми". "Ось нехитра комбінація, і я в цих комбінаціях не хочу брати участі і не буду", — додав президент РФ.

"Свиня" від Байдена: У Путіна дуже бояться перемоги Гарріс на президентських перегонах у США - WP

субота, 27 липень 2024, 9:32

Всі сподівання кремлівського фюрера на більш-менш благополучне для себе завершення війни пов'язане з перемогою Трампа. Хоча більшість аналітиків наразі не розділяють ентузіазм Путіна щодо кон'юнктурщика Дональда Фредовича. Кремль та його прихильники вв...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...