"Я нічого не маю проти євреїв. Я не люблю жидів", - Савченко пояснила, що означає "неукраїнська кров" (відео)

Скандальний нардеп назвала прізвища політиків, які, на її думку, "є євреями у владі".

Надія Савченко. Фото:Styler

Народний депутат Надія Савченко запевнила, що не є антисеміткою, а її слова про неукраїнську по крові владу неправильно інтерпретували. "Я нічого не маю проти євреїв. Я не люблю жидів... Я вже неодноразово говорила, що немає поганого народу. Є погані люди. Також є українці, а є хохли, є росіяни, а є кацапи, є поляки, а є ляхи", - зазначила вона в ефірі "112 Україна", передають Патріоти України.

Також Савченко наголосила, що Україну навряд чи можна назвати антисемітською країною.

"У нас 2 відсотки євреїв, які проживають в Україні, займають 80 відсотків влади", - додала вона.

Потім нардеп назвала прізвища цих "євреїв у владі".

"Ми не робили тест ДНК, але якщо брати за прізвищами, то Гройсман, Вальцман, Тимошенко, у якої дівоче прізвище несе єврейське коріння, депутати Борислав Береза, Георгій Логвинський", - оголосила свій список нардеп.

Далі Савченко наголосила, що не є антисеміткою.

"Напевно, вона (слухачка. - Ред.) хотіла сказати, що у нас при владі не найкращі представники свого народу, своєї нації. Я не антисемітка і не расистка", - підсумувала нардеп.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...