"Я рада, що кілер залишився живий": Аміна Окуєва розповіла про напад на неї і чоловіка (відео)

Судячи з того, як кілер спілкувався, весь час розмовляв з європейським акцентом, він готувався не на кадировському подвір'ї - його готувала ФСБ або ГРУ.
Кілер Осмаєва - Артур Денісултанов-Курмакаев. Фото: ТСН.

Кілера, що здійснив замах на чеченського добровольця, відомого воїна АТО Адама Осмаєва, врятувала випадковість. Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповіла дружина бійця АТО Аміна Окуєва, передають Патріоти України.

"Я рада, що кілер залишився живий. Але це не моя заслуга. Якби у мене не заклинило гільзу, я б випустила весь магазин, і у нього було б дуже мало шансів. Може, підсвідомо я намагаюся цілитися не в голову. І коли заклинило, я почала кричати, що здаюся, щоб він не стріляв", - зазначила воїн.

При цьому Окуєва визнала: те, що кілер залишився живий, - справжнє диво.

"Це важливо не тільки для всієї політики, а й з геополітичної точки. Росія засилає своїх терористів і диверсантів по всьому світу, він працював і в Австрії. Ця людина намагалася відпрацювати в Україні. Немає ніяких гарантій того, що масові теракти у Франції та інших країнах здійснювали такі ж люди, професіонали, яким без різниці кого вбивати ", - підкреслила дружина Осмаєва.

Вона також зазначила, що не змогла б зупинити вбивцю без автоматизму.

"Кілер встиг зробити тільки два постріли. Я навіть не знала, що другий потрапив у руку, для життя це не небезпечно. Мені потрібно було тільки зняти з запобіжника. Якби не було патрона в патроннику, я б не встигла нічого зробити. Він розвернувся, припинив стрілянину і почав тягнутися до мого пістолета. Я різко відкинулася, лягла і ногою сильно штовхнула в обличчя. Він відлетів до лобового скла машини. Зняла з запобіжника, зробила серію пострілів, поки у мене не заклинило гільзу", - додала Аміна.

Як повідомляли Патріоти України, кілером, який напав на добровольця АТО Адама Осмаєва виявився особистий кілер лідера Чечні Рамзана Кадирова - Артур Денісултанов-Курмакаев на прізвисько "Дінго".

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....