Я рада, що він отримав по заслугах саме від моєї руки, - Аміна Окуєва про кілера

За словами Окуєвої, одна куля застрягла у хребті кілера і він залишиться інвалідом на все життя.

Кілер Артур Денісултанов-Курмакаєв. Фото: РБК.Дружина Адама Осмаєва, на якого скоїли замах у Києві, на Подолі, Аміна Окуєва розповіла про кілера. На своїй сторінці у Facebook вона заявила, що на його совісті - багато вбивств чеченців, передають Патріоти України.

"А кілер виявився дуже непростою штучкою - на ошматті його совісті багато вбивств чеченців, у тому числі й у Європі", - зазначила Окуєва.

"Я рада, що він отримав по заслугах саме від моєї руки (за попередньою інформацією, він буде "ходити під себе" весь залишок свого жалюгідного життя (одна куля застрягла у хребті)", - додала дружина Осмаєва.

Як повідомляли Патріоти України, злочинець, що поранив Адама Османова, виявився особистим кілером Кадирова.

Раніше повідомлялося, що у Києві на Подолі сталася стрілянина, двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Жертвою стрілянини у Києві виявився росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Дружина Адама Осмаєва Аміна Окуєва прокоментувала напад на чоловіка.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...