"Я устал": В Росії заговорили про "сюрприз" від Путіна на виборах президента

Владний устрій в РФ можуть перекроїти під Путіна, зробивши з нього якогось духовного лідера.

"Сделал все, что мог. Ухожу". Ілюстрація: Depo.uaГлава Росії Володимир Путін може змінити своє рішення балотуватися на чергових президентських виборах. Таку думку висловив редактор "Радіо Свобода" з нових медіа Валентин Баришніков, передають Патріоти України.

"Зараз Володимир Путін збирається балотуватися, але є обставини, які не під силу перебороти навіть йому, і якщо ці обставини виявляться, то він на вибори не піде, піде інша людина. Людське життя, історія непередбачувані, ми не владні над багатьма обставинами - ні президенти, ні монархи, ні диктатори. Так що все ще може змінитися", - зазначив він.

За словами Баришнікова, плани Путіна стануть зрозумілі на рубежі літа - осені 2017 року.

"Тим більше він виглядає людиною, яка втомилася від влади і тяготиться нею, - це було помітно навіть на прес-конференції. Це не означає, звичайно, його готовність відмовитися від влади, але те, що він тяготиться її публічно-ритуальної стороною, мені здається очевидним. У нього викликає роздратування необхідність таких ритуалів. Можливо, він вважав би за краще правити країною, перебуваючи за кулісою. А це передбачає інший формат взаємовідносин органів державної влади, дещо іншу роль самого Володимира Путіна", - додав Баришніков.

За його словами, владний устрій в РФ можуть перекроїти під Путіна, зробивши з нього якогось духовного лідера.

"Конституційна реформа готується. Інша справа, що ніхто - навіть ті, хто її готує, - не знає, буде вона запущена чи ні. Як ніхто не знає, чи буде запущена програма економічних реформ. Є розпорядження завершити її достроково - не до літа, а мало не до початку весни ", - підсумував він.

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...