"Я и мата такого не знаю, чтобы назвать власть "ДНР", - пропагандист "руского міра" про утилізацію бойовиків

Російські бойовики на Донбасі скаржаться, що Путін "не той тепер".

На Донбасі утилізують "патріотів". Фото: uapress.info.

Ватажки бойовиків "ДНР" спеціально вбивають ідейних найманців, оскільки Росія "зливає" Донбас, а "патріоти" можуть їй завадити. Таку думку в коментарі до посту екс-ватажка бойовиків Ігоря Гіркіна в соціальній мережі висловив донецький пропагандист Андрій Івасенко, пишуть Патріоти України з посиланням на "ДонПресс".

"Я и мата такого не знаю, которым можно нынешнюю "власть" в "ДНР" назвать. Честно", — так охарактеризував він нинішніх ватажків "республики".

Він зазначив, що вони не беруть в штаби бойовиків, які воювали в 2014 році з ідейних міркувань."Патриотов стараются чаще утилизировать на передовой. Ведь такие могут и не подчиниться в случае слива, да и нынешним заробитчанам-воякам им в глаза стыдно смотреть. Хотя недавно моему другу такой клоун как-то сказал: "Понабирали тут всяких". Ха! "Понабирали". Человек с весны 14 воюет, а не с зимы 15, как тот клоун", — обурений Івасенко.

Він вважає, що причина всього, що відбувається, криється в тому, що "в РФ лидер не тот". "Этот человек делает отрицательный отбор, то есть сплачивает вокруг себя таких же людей, как и он сам, с отрицательными качествами. И чем их больше, тем лучше. Потому в "ДНР" Путин сделал ставку на прохиндея Захарченко, а не на "Стрелкова", ибо честность, принципы и патриотизм — это не для Путина и его команды. Президенту РФ как раз и нужны мерзавцы — без принципов, без совести. Но это ошибка, за которую, увы, придется платить русским людям. И они уже платят", — додав пропагандист.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...