Як Кулик "дурника клеїв": НАБУ опублікувало відео допиту скандального прокурора

Скандальний прокурор не міг згадати навіть номер своєї квартири.

Кулик під час допиту в НАБУ. Скріншот.

Національне антикорупційне бюро опублікувало фрагменти допиту військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, якого підозрюють у незаконному збагаченні. Як видно на відео, яке з'явилося на Youtube-каналі НАБУ, Кулик у присутності свого адвоката дуже зухвало відповідає на запитання слідчих і ігнорує їхні прохання, повідомляють Патріоти України.

Так, наприклад, Кулик не зміг згадати адресу своєї квартири в Києві, в якій зараз проживає, посилаючись на те, що "просто навіть не запам'ятовував її".

Також прокурор сил АТО особисто вніс правки до протоколу допиту, після чого обізвав співробітників НАБУ "ганебними поліцаями".

Нагадаємо, 29 червня детективами Національного антикорупційного бюро України за місцем проживання Костянтина Кулика були проведені обшуки.

Антикорупційна прокуратура заявила, що Кулик за півтора року накупив майна на суму більше, ніж його зарплата за п'ять років.

Колегія Солом'янського районного суду Києва вирішила відсторонити Кулика з посади на два місяці, а також обрала запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

13 липня Апеляційний суд Києва відновив Кулика на посаді військового прокурора сил АТО.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...