"Якщо домовитися із Путіним, то Держдума охоче проголосує і за повернення Криму Україні, і за приєднання РФ до Китаю", - журналіст

Російським депутатам роздає доручення куратор в адміністрації президента РФ, а ті лише імітують парламентську діяльність у ПАРЄ і Держдумі.

Віталій Портников. Фото: соцмережі.

Парламентській асамблеї Ради Європи треба вести діалог із Росією, однак для цього варто говорити не з депутатами Державної думи РФ, а з президентом РФ Володимиром Путіним. Таку думку висловив 13 жовтня політичний оглядач Віталій Портников в ефірі телепрограми, передають Патріоти України.

"Якщо охоронці Путіна працюють губернаторами в регіонах, про що говорити. Він може свого коня ввести в сенат, як імператор Нерон. Уявіть собі, що раптом приїздить на діалог із Парламентською асамблеєю Ради Європи кінь Путіна Інокентій і його лабрадор Кеша. І з ними треба вести діалог. Лабрадор і кінь нічим не відрізняються від інших депутатів Державної думи", – підкреслив він.

На думку політичного оглядача, депутати Держдуми РФ не цікавляться політикою. "Я багатьох цих людей знаю. Вони нічого про політику не знають, вона їх не цікавить. Вони просто призначені туди. Сьогодні вони призначені депутатами, завтра їм скажуть наливати полоній у чай, післязавтра їм скажуть працювати у Службі зовнішньої розвідки, а після післязавтра вони будуть займатися бізнесом", – розповів Портников.

Журналіст додав, що російським депутатам роздає доручення куратор в адміністрації президента РФ, а ті лише імітують парламентську діяльність у ПАРЄ і Держдумі. "Якщо ви хочете реального діалогу, навіщо ви з тим лабрадором розмовляєте? Розмовляйте з Путіним. Путін – не лабрадор. Він усе сам вирішує. Якщо ви домовитеся про щось із Путіним, російська Дума може проголосувати і за те, щоб Крим повернути Україні, і за те, щоб Росія приєдналася до Китаю областями. Якщо захоче Путін, ця Дума проголосує за знищення Російської Федерації і перетворення її на федеральний округ Китайської Народної Республіки. Повірте, у цих людей ніякого державного інстинкту немає, вони просто гроші там заробляють", – підсумував він.

Джерело: Еспресо.ТV

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...