Якщо нафта буде $20 місяці три поспіль: Лідер блокади заявив про повернення Криму Україні вже у 2016-му

Ленур Іслямов не виключає також можливої війни РФ з Туреччиною на анексованому півострові.

Ленур Іслямов. Фото:ru.krymr.com

Крим може повернутися до складу України на різних умовах уже в 2016 році. Таку думку Одеському кризовому медіа центру висловив один із організаторів блокади окупованого півострова Ленур Іслямов, передають Патріоти України.

"Крим будуть нам пропонувати повернути в різних варіантах – наприклад, без Севастополя. Будуть домовлятися про знаходження якогось флоту, про спільне управління.

Якщо нафта буде 20 доларів місяці три, то ми це побачимо вже в березні-квітні", - зазначив він. Іслямов також не виключив відсторонення президента Володимира Путіна від влади і навіть війни РФ з Туреччиною.

"Природно, війна це все прискорить. Ми повинні бути готові. Ми бачимо, яку вони техніку нагнали. Українці мають всі піднятися і битися за свою землю, тільки так ми зможемо зробити цю країну державою.

Зараз ми в чомусь недодержава, у нас забрали частину території", - додав він. При цьому Ленур Іслямов вважає, що в Україні також будуть зміни.

Зокрема, він не виключив відставки уряду і заморожування конфлікту на Донбасі, де бойовики продовжують провокації.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...