Якщо перевибори: Стало відомо, які партії могли б пройти в Раду

Згідно з опитуванням групи "Рейтинг", несподіваний результат демонструють партії Тимошенко і Саакашвілі.

Ілюстрація:ukr.media

Партії "Батьківщина", "Опозиційний блок", партія Міхеїла Саакашвілі (якби така була), БПП "Солідарність", "Самопоміч" і Радикальна партія пройшли б до Верховної Ради, якби голосування проходило на наступному тижні. Про це свідчать результати опитування, проведеного в лютому соціологічною групою Рейтинг, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з опитуванням, голоси тих, хто має намір взяти участь у виборах, розподілилися б таким чином: Батьківщина - 13% голосів, Опоблок - 11%, партія Саакашвілі і Самопоміч - по 10%, Солідарність - 9%, Радикальна партія - 7%, партія Свобода - 4%.

Якби розглядалися голоси всіх опитаних, включаючи тих, хто не прийде голосувати:

Опитування проводилося з 18 лютого по 4 березня у всіх областях (за винятком анексованого Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей). В опитуванні брали участь 2400 осіб старше 18 років. Допустима похибка не перевищує 2%.

"Геноцид російськомовного населення": Словацький політик зустрівся з послом РФ та підтримав пропаганду Кремля

четвер, 16 травень 2024, 20:16

Посол Росії в Словаччині Ігор Братчиков в середу, 15 травня, таємно зустрівся у словацькому парламенті з депутатом від правлячої партії "Smer" Тібором Гашпаром, аби обговорити війну в Україні та кібербезпеку. Про це пише Euractiv, передають Патріоти Ук...

Шукають незгодних із окупацією: Росіяни створили "антитерористичну комісію" на ТОТ

четвер, 16 травень 2024, 20:01

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях псевдоправоохоронне об’єднання - "антитерористичну комісію" і шукають у соцмережах незгодних з окупацією. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України. "Хочуть трим...