"Якщо в нас прибирають людей такого рівня, то я навіть не знаю, хто може почуватись у безпеці", - Мочанов про теракт в Києві

Український блогер і волонтер Олексій Мочанов розповів, що вбитий Максим Шаповал був висококваліфікованим офіцером і командиром.

Олексій Мочанов. Фото: Гордон.

Причиною вбивства голови управління спеціального резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони Максима Шаповала не могла стати побутова сварка. Про це заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" український блогер і волонтер Олексій Мочанов, передають Патріоти України.

"Це був дуже тямущий командир, гарний офіцер і людина. Іде війна, і людей такого рівня не прибирають просто так, через якусь побутову сварку. Це дуже схоже на вбивство Шеремета (журналіст Павло Шеремет.Ред.). Хоча треба мати більше інформації. Наприклад, куди було закладено вибухівку: під днище чи в салон? Якщо в нас прибирають людей такого рівня, то я навіть не знаю, хто може почуватись у безпеці. І треба розуміти, що жертв могло бути більше. Адже він міг їхати із сім'єю. Слава богу, що цього не відбулося", – підкреслив Мочанов.

Як повідомляли Патріоти України, 27 червня вранці на перехресті вул. Солом'янської та Механізаторів у Києві вибухнув автомобіль Mercedes. Водій загинув.

Унаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув український військовослужбовець, один з керівників розвідки Міноборони Максим Шаповал.

Резонансне вбивство прокоментував на своїй сторінці в Фейсбуці військовий журналіст Юрій Бутусов, який також звернув увагу на однаковий почерк вбивства.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...