"Якщо Ви помилуєте мою дитину, для нього це буде великий урок!": Матір путінського найманця Агєєва благає Порошенка (відео)

Світлана Агєєва заявила, що готова особисто поїхати до України і взяти участь в переговорах з обміну її сина.

Світлана Агєєва. Скріншот.

Журналісти опублікували звернення матері полоненого на Донбасі російського військового Віктора Агєєва Світлани до президента України Петра Порошенка. У відеозверненні, опублікованому "Новой газетой", Агєєва звернулася до глави української держави з проханням про помилування її сина, а також про дозвіл на побачення з ним або хоча б на те, щоб дозволили передати йому відеолист, передають Патріоти України.

"Мене запитують, як же могло так статися, що сталося непоправне з ним, як він потрапив туди [на схід України]. Але я можу сказати одне - що в родині обговорювалася служба за контрактом [у російській армії]. Я сама в невіданні досі, досі не можу зрозуміти, як сталося, хто так вплинув на мою дитину, що він опинився в тих місцях [на Донбасі]?", - йдеться у зверненні матері полоненого військового РФ.

Крім того, Світлана Агєєва заявила, що готова особисто поїхати до України й взяти участь у переговорах з обміну її сина.

"...Якщо Ви помилуєте мою дитину, то для нього це буде великий життєвий урок! Я просто впевнена, що він зробить правильні висновки... І якщо в результаті обміну хтось з українських громадян або солдатів потрапить додому в сім'ю, я буду так само щаслива, як і за свою дитину", - каже мати Агеєва.

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ "ЛНР", а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон.

Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився терорист "ЛНР" Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

Сам Віктор Агєєв розповів, скільки платять за вбивства українців на Донбасі.

Тим часом стало відомо, що Росія остаточно відмовилася від свого контрактника Віктора Агеєва.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...