"Якщо завтра щось трапиться з Україною, ви будете нести за це відповідальність": У МЗС Туреччини жорстко нагадали Європі про окупований Крим

Глава турецького зовнішньополітичного відомства розкритикував європейські країни за спроби зняти з міжнародного обговорення питання про державну приналежність Кримського півострова.

Міністр МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу. Фото:World NewsТуреччина не визнає і не визнаватиме анексію Криму. Про це заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу перед членами асоціації культури та допомоги кримським татарам в Анкарі в рамках заходів, приурочених до 74-ї річниці депортації кримсько-татарського народу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Дипломат розкритикував європейські країни за спроби зняти з міжнародного обговорення питання про державну приналежність Кримського півострова, і нагадав про підтримку України.

"Туреччина не визнає і не визнаватиме анексію Криму. Ми бачимо, що західні країни почали забувати про Крим. Якщо ви сьогодні забудете про Крим, а завтра щось трапиться з Україною, то ви будете нести за це відповідальність", - заявив Чавушоглу .

При цьому були присутні міністр закордонних справ України Павло Клімкін та Мустафа Джемілєв - депутат Верховної ради України, лідер Меджлісу кримсько-татарського народу.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...