Ярош розповів про "заслуги" Ахметова в розпалюванні конфлікту на Донбасі (відео)

Донецький олігарх причетний до фінансування терористів Донбасу, які, у свою чергу, охороняють його підприємства на окупованій території.

Дмитро Ярош. Фото: скрін відео

Є маса доказів того, що Рінат Ахметов фінансував бойовиків з батальйону "Восток", а бойовики "ДНР" брали під охорону його підприємства на окупованій території. Про це заявив на зустрічі з жителями Маріуполя позафракційний народний депутат, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, передають Патріоти України з посиланням на портал Mariupol.tv.

Так, за його словами, якби не Ахметов, на Донбасі не було б такого кривавого конфлікту: "Я з ним не знайомий, тому не можу говорити про нього, як про людину. Але всі ті дії, які десятки років відбувалися в Донбасі, весь цей "особливий статус "донбасян", його ж давно культивували. І дуже провокувались всі, так звані, "сорти" українців. І в цьому є і його заслуга".

"Для мене такі люди - це практично вороги", - підсумував нардеп.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...