"Їдьте до холєри у Москву, дивіться "ВКонтакте", засуньте собі в д*пу ті стрічки "георгіївські"!": Нардеп Береза звернувся до Шуфрича (відео)

Юрій Береза, який вийшов на трибуну після виступу Шуфрича, звертаючись до депутатів, зазначив, що "щойно ми прослухали художній свист агента ФСБ Нестора Кутузова".

Юрій Береза. Фото:скрін відео

Заступник голови фракції "Народний фронт" Юрій Береза дав депутату від "Опозиційного блоку" Нестору Шуфричу пораду щодо того, що він тепер може робити з "георгіївською" стрічкою. Про це він сказав під час виступу в парламенті, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Під час свого виступу з трибуни Шуфрич, зокрема, критикував нинішню владу. "Скажіть, будь ласка, з тими рішеннями, які ми вчора приймали щодо "георгіївської" стрічки, щодо блокування найпопулярніших інтернет-ресурсів, ми хіба зможемо досягти миру? Це шлях до миру? Ні, це шлях до протистоянь", - сказав він.

Своєю чергою, Береза, який вийшов на трибуну після Шуфрича, звертаючись до депутатів, зазначив, що "щойно ми прослухали художній свист агента ФСБ Нестора Кутузова".

"Послухайте, п'ята колоно, та збирайте речі, їдьте до холєри, їдьте у Москву, дивіться "ВКонтакте"! Беріть ті стрічки "георгіївські", засуньте собі в дупу, підпаліть і стрибніть з дев'ятого поверху. У вас колеги це вже робили", - сказав депутат.

Береза додав, що "ви якраз і є оті дешеві клоуни, які закликали на свою рідну землю, до своєї рідної Батьківщини війну, ви закликали російські війська. Завдяки вам був відторгнений Крим, завдяки вам зараз знущаються з кримських татар, а ви на цих кістках танцюєте", - зазначив парламентар.

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...