​Є кому захищати Україну: Склад ЗСУ екстрено збільшиться вдвічі у разі повномасштабного нападу​

Міністр оборони України Степан Полторак підкреслив, що за період ведення військових дій чисельність Збройних сил України зросла зі 146 тис. до 250 тис. чоловік.

За словами Полторака оперативний резерв ЗСУ становить 130 тис осіб. Ілюстрація:https://ukranews.com

На сьогоднішній день оперативний резерв ЗСУ становить 130 тис. осіб. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, виступаючи перед учасниками міжнародної конференції в Лондоні, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Ми значно поліпшили військово-польову медицину і систему евакуації, створили мережу військових госпіталів. Нам вдалося організувати навчання шести батальйонів ЗС України за стандартами НАТО, створити Сили спеціальних операцій, відпрацювати відповідні програми, удосконалити систему ефективної логістики, підготовки органів військового управління, частин і підрозділів української армії", - сказав він.

Він також підкреслив, що за період ведення військових дій чисельність Збройних сил України збільшилася з 146 тис. до 250 тис. чоловік.

"Ми чітко розуміємо, що необхідно продовжувати проведення реформ. Для цього ми маємо відповідні напрацювання, потенціал і міжнародну підтримку", - зазначив Полторак.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...