"Європа поводиться з Путіним, як в 1939-му з Гітлером. З такими членами, як РФ, ООН повторить долю Ліги Націй" - Мосійчук (відео)

Українська дипломатія повинна використати результати розслідування трагедії зі збитим літаком М17 на благо всього світу, впевнений нардеп.

Ігор Мосійчук. Фото: скрін відео

Ігор Мосійчук, народний депутат від фракції "Радикальна партія Олега Ляшка" вважає, що українська дипломатія повинна використовувати результати розслідування трагедії зі збитим літаком МН-17 на благо всього світу. Про це перший заступник голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності у Верховній Раді України написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Коментуючи результати розслідування катастрофи МН-17, Ігор Мосійчук стверджує, що з такими членами ООН, як Росія, ця світова організація повторить долю Ліги Націй і доведе світ до третьої світової війни.

"Українська дипломатія повинна використати результати розслідування трагедії зі збитим літаком М17 на благо всього світу. Бо Європа поводиться з Путіним, як в 1939-му з Гітлером. Чому ніхто не каже прямо, що "Бук", з якого було знищено літак, російський?

Ми маємо це озвучувати і вимагати визнання Росії країною-терористом, та її подальшого виведення з Ради безпеки ООН. Бо з такими членами, або ООН повторить долю Ліги Націй, і доведе світ до третьої світової, або видалить і лишиться дійсним гарантом миру" - написав Мосійчук.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...