Євросоюз планує розширити санкції проти РФ

Пролонгувати санкції політики хочуть встигнути до того, як Трамп вступить на посаду президента США

Санкції проти Росії розширять. Фото: Вголос

Європейський Союз в грудні 2016 року планує продовжити санкції проти Російської Федерації, введені через ситуацію на Донбасі. Про це передає Reuters з посиланням на європейських дипломатів, повідомляють Патріоти України.

Як відомо, нинішні санкції проти Кремля дійсні до 15 березня 2017 року. «Розширення повинно відбутися в грудні. В Україні нічого не змінилося, так що немає причин для того, щоб їх не продовжувати», - цитує видання неназваного співрозмовника.

У публікації наголошується, що пролонгувати санкції проти РФ в Брюсселі планують до того, як обраний президентом в США Дональд Трамп вступить на посаду в січні 2017 року. «Після інавгурації Трампа в січні, якщо він дійсно налагодить відносини з Путіним, розбіжності всередині ЄС стануть сильнішими і продовжити санкції проти Росії буде складніше», - зазначає видання, посилаючись на поінформоване джерело в дипломатичних колах ЄС.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Почнуться бунти? У разі смерті Кадирова на Путіна чекає важка дилема, - The Sunday Times

понеділок, 29 квітень 2024, 10:43

Якщо інформація про смертельну хворобу лідера Чечні Рамзана Кадирова є правдою, то для президента Росії Володимира Путіна стабільність Республіки може опинитися під серйозною загрозою. Про це йдеться у статті The Sunday Times, передають Патріоти Украї...