Інтерпол оголосив у розшук Ставицького та братів Клюєвих, - Аваков

Тепер соратникам Януковича доведеться не солодко.

Брати Клюєви. Фото: ЖЖІнтерпол оголосив у міжнародний розшук трьох соратників екс-президента України Віктора Януковича Андрія Клюєва, Сергія Клюєва та Едуарда Ставицького. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України.

"За результатами розгляду Комісія дійшла висновку, що здійснення міжнародного розшуку зазначених громадян з використанням каналів зв'язку та інших інструментів Інтерполу відповідає Статуту та Правилами Організації. Після тривалої процедури перевірки файлової апеляційної комісії Інтерполу в Ліоні - дотиснули - наша позиція визнана правильною стосовно осіб, що апелюють — і за позовом України всі троє в міжнародному розшуку по всьому світу", - повідомив Аваков.

Як повідомлялося, у червні 2015 року МВС оприлюднило інформацію про те, що народний депутат України Сергій Клюєв оголошений в розшук Службою безпеки України (СБУ). Напередодні його позбавили депутатської недоторканності, після цього Клюєв-молодший зник. Інші фігуранти справи, ймовірно, переховуються за кордоном.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...