Інвестиції в Україну: Куди націлила свої гроші Канада

Канадські партнери позитивно оцінили якість української органічної продукції і готові до її закупівель.

Канада зацікавлена в імпорті української органічної продукції. Фото: УНІАН.

Канадські бізнесмени зацікавлені в розвитку української галузі генетики і тваринництва. У зв'язку з цим вони готові підтримувати аграрну політику України, а також зацікавлені в імпорті української органічної продукції. Про це повідомили в прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства України, передають Патріоти України.

"Радник з комерційних питань посольства Канади в Україні Клінт Мартін запевнив, що канадські бізнесмени зацікавлені в експорті української сільськогосподарської продукції, наприклад, органічної, завдяки її якості і конкурентоспроможності на канадському ринку. Тому канадська сторона готова надавати технічну допомогу для розвитку цієї галузі в Україні" , - сказано в повідомленні.

Крім цього, в повідомленні говориться про те, що Україна готова експортувати в Канаду не тільки сировину, але і високоякісну перероблену продукцію з доданою вартістю.

Канадські партнери позитивно оцінили якість органічної продукції і готові до її закупівель. Жвавий інтерес викликали високу якість товару і його конкурентоспроможність на канадському ринку.

Нагадаємо, 11 липня 2016 року Україна і Канада підписали Угоду про зону вільної торгівлі. Після вступу в силу угоди канадська сторона відразу відкриє до 98% ринку, в той час як Україна скасує тарифи для майже 80% товарів канадського експорту з подальшим скасуванням інших тарифів протягом наступних 3, 5 і 7 років. На додаток, для певних канадських товарів були встановлені квоти, а деякі товари були виключені з дії угоди.

За даними Федерації органічного руху України, наша країна займає 22-е місце в світі за площами, зайнятим під органічним виробництвом. Українські фермери, яких в 2015 році налічувалося 210, вирощують біопродукції на 410 тисяч га.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...