Йому терміново потрібні теракти в Росії, - Голишев про заяви Путіна щодо України (аудіо)

Президентська кар'єра Путіна в 1999 році почалася з вибухів будинків у Москві і у Волгодонську і для підтримання "чадного патріотизму" і обгрунтування повномасштабного вторгнення в Україну він їх організує ще.

Путін дуже хоче висадити в повітря кілька сотень росіян. Фото: YouTube.

Заяви президента Росії Володимира Путіна про організацію "диверсійної, терористичної і підривної" роботи українських спецслужб - це натяк на те, що Кремль хотів би почати велику війну проти України. Таку думку"Обозревателю" висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

Коментуючи висловлювання Путіна, блогер сказав: "Він продовжує лінію на те, що Україна - сука небезпечна. Все це загострення під Авдіївкою було використано для того, щоб зобразити Україну як агресивну і немиролюбну державу. Мовляв, Україна тільки прикидається рожевою і пухнастою. Це лінія російської пропаганди останнього часу. Останні слова Путіна можна інтерпретувати, як посилення цієї лінії. Україна вже не просто немиролюбна - вона ще й несе загрозу мирному населенню сусідніх країн, тому що збирається організовувати теракти".

Голишев визнав: "Не можна недооцінювати ступінь ідіотизму російських пропагандистів. Цілком можливо, що це є їхньою метою: всього лише вказувати світовій спільноті на агресивну, небезпечну українську державу на чолі з київської "хунтою".

У той же час він підкреслив: "Для людей, що знаходяться в Росії, і зокрема, для мене, ця заява Путіна звучить вкрай зловісно".

У цьому контексті Голишев нагадав про те, як починалася президентська кар'єра Путіна в 1999 році - "з вибухів будинків у Москві і у Волгодонську". "Не знаю, чи можна знайти людину, яка сумнівається в тому, що організатором цих терактів були не якісь чеченські терористи, а рідні російські спецслужби. Мета цих терактів була отримати привід для другого етапу Чеченської війни, щоб на хвилі "чадного патріотизму" до влади прийшов Путін", - переконаний він.

За оцінками публіциста, "Путін цілком може влаштувати "дембельський акорд" в дусі свого початку" - закільцювати "свою історію".

"Я не знаю, що можна вичитати щось ще в путінських словах, крім обіцянки попідривати ще трішечки росіян, зваливши все на Україну. Якщо цей фортель все-таки буде викинутий Путіним, то наступний номер програми - вторгнення в Україну, повноцінне, з авіацією і іншим. Якщо ми переводимо на "гроші 1999", це означає кілька знакових терактів, після яких починається велика війна", - попередив Голишев.

"Я не вірю ні на одну секунду, це - реальний план, і що Путін збирається зробити все, що я вказав. Але він на це натякає", - додав він.

Повну версію коментаря Володимира Голишева слухайте тут:

Як писали Патріоти України , президент Росії Володимир Путін заявив, що Україна зробила ставку на силове вирішення конфлікту на Донбасі і прагне уникнути виконання Мінських угод.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...