Іскандерам не до сміху: Військові РФ серйозно побоюються нової системи НАТО

SoSITE - нова американська система для боротьби з російським озброєнням. Дуже символічно!

SoSITE - нова американська система для боротьби з російським озброєнням. Ілюстрація: wordlesstech.com.

Міністерство оборони США розробило нову технологію, яка повинна інтегрувати військові безпілотні літальні апарати в спільну роботу з вантажними літаками і винищувачами, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нова система отримала назву System of Systems Integration Technology and Experimentation, а скорочено SoSITE.

Невідомо, чи думали творці програми про те, як візуальне зображення абревіатури цієї назви - SoSITE - буде сприйнято в Росії, проте представляючи цю програму, вони робили ставку на те, що продукт призначений для боротьби з країнами, які використовують прогресивне російське озброєння.

"Я часто розмовляю з моїми друзями, сусідами і вони не сумніваються в тому, що перевага США в повітрі незаперечна, що ми можемо вдарити по кому хочемо і де хочемо. Однак наші потенційні противники теж розвивали свої системи і перед нашими технологіями з'явилася реальна загроза - не тільки зовнішня, а й внутрішня, в зв'язку зі складними технологіями, які закладені в існуючі платформи", - розповів представник США Нільс Санделл.

На його думку, інтегрована система допоможе при невеликих витратах домогтися такого результату, який задовольнить потреби ВПС США.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...