Іспанські ЗМІ опублікували фото із затримання "кристально чесного" Степана Черновецького

Степан Черновецький був затриманий вчора у своєму будинку в Жироні за підозрою у відмиванні коштів.

У мережі з'явилося фото затримання Черновецького-молодшого. Фото: El Punt Avui.

Іспанські ЗМІ опублікували фото затримання сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького - Степана. Фото оприлюднило місцеве видання El Punt Avui, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Вести".

На фотографії видно, як правоохоронці ведуть затриманого бізнесмена в поліцейський автомобіль.

Зазначається, що за інформацією видання El Mundo, Степан Черновецький був затриманий у своєму будинку в Жироні.

Всього під час спецоперації в Каталонії затримали 11 осіб, які підозрюються у відмиванні грошей. За даними слідства, до складу мафіозного угруповання входили громадяни України, Росії та Вірменії. Для відмивання грошей зловмисники купили нерухомість на 10 млн євро.

Степан Черновецький був затриманий іспанськими силовиками 12 липня. За інформацією іспанських ЗМІ, сина екс-мера Києва назвали ватажком злочинного угруповання, яке займалося відмиванням грошей і фальсифікацією документів.

У свою чергу, Черновецький-старшийзвинуватив іспанські ЗМІ у брехні та зажадав спростувань, пригрозивши при цьому мільйонним позовом.

"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

вівторок, 7 травень 2024, 14:44

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Для цього все частіше з'являються реклама ...

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...