Із зони АТО прийшли сумні новини: ЗСУ зазнали значних втрат, - Міноборони

За минулу добу на Донбасі загинули 9 військових.

В зоні АТО за добу загинули 9 військових. Фото: Еспресо.В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу і станом на середину дня 20 липня 2017 року загинули 9 військових, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу, передають Патріоти України.

"Сьогодні після 04:00 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів, артилерії калібру 122 мм, танків у районі Красногорівки. За попередньою інформацією, українські війська понесли важкі втрати: четверо військових загинули, двоє отримали поранення. Крім того, ще один український військовий загинув під час обстрілу Новгородського на Донецькому напрямку", - зазначив Лисенко.

Також за його словами, за минулу добу в результаті бойових дій в Мар'їнці загинув один український військовий. А в Новотошківському Луганської області група бійців сил АТО підірвалася на вибуховому пристрої, в результаті чого загинули три людини, ще троє отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...