Ізраїльський депутат вже шкодує про незаконне відвідування Криму

Посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко вже заявив, що через цей інцидент Київ може скасувати безвізовий режим для громадян Ізраїлю. Зокрема, для паломників до Умані.

Яаков Маргі. Фото:hamodia.com

Депутат Кнесету від партії ШАС, екс-міністр у справах релігії Яаков Маргі заявив, що шкодує про свою поїздку до окупованого Криму. Парламентарія, за його словами, засмучує факт використання Росією його поїздки в пропагандистських цілях. Про це повідомляє американське російськомовне видання ForumDaily, передають Патріоти України з посиланням на 15минут.

Нагадаємо, днями російські ЗМІ повідомили, що нібито делегація парламенту Ізраїлю на чолі з депутатом Кнесету від партії ШАС, головою комісії з освіти, культури та спорту Яаковом Маргі, відвідала півострів.

Зокрема, глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив, що покладає на ізраїльтян великі надії. Однак незабаром канцелярія депутата заявила, що його поїздка в Крим носила приватний характер і не пов'язана з парламентською роботою.

Як повідомлялося раніше, незабаром посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко заявив, що через цей інцидент Київ може скасувати безвізовий режим для громадян Ізраїлю. Зокрема, для паломників до Умані.

Тепер Маргі заявляє, що, тільки повернувшись з Криму до Ізраїлю, усвідомив масштаби скандалу, який він спровокував своєю зустріччю з главою окупаційної влади півострова.

Слід додати, що в п'ятницю 12 лютого ізраїльська газета "Маарів" помістила на головній сторінці свого сайту статтю, в якій, зокрема, говориться, що Маргі - колишній ізраїльський міністр у справах релігії в 2009-2013 роках, поставив під загрозу інтереси свого ж власного електорату .

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...