Канадський прем'єр-міністр Джастін Трюдо на Яворівському полігоні поспілкувався зі своїми земляками (фото, відео)

Поки Трюдо-старший дивився на Львів з оглядового майданчика Високого замку, Трюдо-молодший в супроводі трьох охоронців пригощався гарячим шоколадом в одній зі львівських кав'ярень.

Прем'єр Канади з сином відпочив у Львові. Фото: ТСН.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо став першим главою іноземної уряду, який побував на Яворівському полігоні у Львівській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На Львівщину Трюдо приїхав подивитися, як під керівництвом канадських інструкторів тренуються українські військові, та провів закриту зустріч із земляками.

Кортеж канадського прем'єр-міністра складався з десятка машин. Сам Трюдо вийшов з другого джипа. На політиці були світлі брюки і темний піджак.

Крім нових гарантій співпраці та підтримки, канадська делегація привезла символічний прапор від української діаспори в Канаді. На ньому кожен написав свої побажання військовим. Вже днями цей привіт з Канади передадуть на передову АТО.

Після показових виступів бійців Трюдо провів зустріч із військовими своєї країни. Вона тривала не довше 30 хвилин. Далі в канадського прем'єра почалася приватна програма візиту.

Відомо, що поки Трюдо-старший дивився на Львів з оглядового майданчика Високого замку, Трюдо-молодший в супроводі трьох охоронців пригощався гарячим шоколадом в одній зі львівських кав'ярень.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...