Кара з неба: Як ЗСУ зупинятиме сили вторгнення Росії під час "великої війни" (відео)

Враховуючи зростаючу активність ворога поблизу наших кордонів, особовий склад постійно вдосконалює свої професійні навички на полігонах та на загрозливих напрямках.
Ділянки доріг мінують прямо із вертольотів. Фото: скріншот з відео.

У мережі показали навчання саперів, які мінують ділянки доріг з вертольотів. На відео видно, як з вертольота Мі-8 встановлюють протитанкове мінне поле. Про це йдеться в дописі штабу ООС на Facebook, передають Патріоти України.

"Рухомі загони загородження на вертольотах є більш маневреними та дозволяють виконувати широкий спектр завдань в стислі терміни, в різних умовах ведення бойових дій. Враховуючи зростаючу активність ворога поблизу наших кордонів, особовий склад постійно вдосконалює свої професійні навички на полігонах та на загрозливих напрямках, засвідчуючи здатність виконати завдання за призначенням у будь-який час", - йдеться у повідомленні.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...