Карма? Турецький суховантаж протаранив опору Керченського мосту, що будується в РФ

В результаті знищена одна опора, у інших пошкодження і зміщення

На місці події. Фото: Керч.інфо

Турецький суховантаж "Ліра" протаранив міст через Керченську протоку, який наразі перебуває на стадії будівництва. Про це повідомляє агентство FlashCrimea з посиланням на Управління федеральних автомобільних доріг "Тамань", передають Патріоти України.

Інцидент стався ще ввечері в суботу, 19 березня, але відомо про нього стало тільки зараз. "Суховантаж навалився на опору робочого моста №2, який будується між островом Тузла і фарватером", - процитувало агентство співрозмовника.

У результаті опора № 80 була знищена, є приховані пошкодження у опори № 79. Також знищено дві маякові палі, а опори № 79 і № 81 мають зміщення, повідомило агентство.

Пошкоджений міст є допоміжною спорудою для доставки вантажів при будівництві основної споруди - мостового переходу через Керченську протоку.

Відзначається, що суховантаж "Ліра" належить Turkuaz Shihhing Corp, ним керував громадянин Туреччини. У результаті зіткнення постраждали серед дев'яти членів екіпажу немає. Наразі судно знна рейді порту Таганрог.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...