Карма наздогнала: Російський винищувач Су-33 гепнувся в море при посадці на злощасного "Кузю"

Це вже друга втрата "величі" РФ за останній місяць.

Су-33 впав у море при посадці на авіаносець "Адмірал Кузнєцов". Фото korabli.eu.

Менш ніж через три тижні після втрати Міг-29 у Росії не стало другого винищувача зі складу авіаносної групи в Середземному морі. Про це написав авіаційний журналіст Девід Ценціотті у своєму блозі на The Aviationist, повідомляють Патріоти України.

За даними репортера, Су-33 впав у море при посадці на авіаносець "Адмірал Кузнецов". При цьому, як стверджує Ценціотті, льотчик катапультувався і був підібраний з води рятувальним вертольотом. В Міноборони РФ вже підтвердили цю інформацію.

"Після виконання бойового завдання в небі Сирії при здійсненні посадки на авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" через обрив троса аерофінішера викотився за межі палуби винищувач Су-33", - йдеться у повідомленні ТАСС.

Раніше Патріоти України повідомляли, що 14 листопада в Середземному морі розбився літак МіГ-29 з авіаносної групи "Адмірала Кузнєцова".

Літак злетів з палуби "Адмірала Кузнєцова", попрямувавши у бік Сирії. Незабаром після цього у літака виникли неполадки, він розвернувся в бік крейсера. Потім Міг-29 впав у воду, заходячи на посадку. Пілот катапультувався. Його підняв на борт рятувальний вертоліт.

Також повідомлялося, що через проблеми зі злетом винищувачі з авіаносця "Адмірал Кузнєцов" були перекинуті на сухопутну базу.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...