В мережі висміяли чергову пригоду з авіаносцем Путіна: Винищувачі на дровах не літають

Москва знагьбилася зі своїм недоавіаносцем повністю - "Кузя" залишився без літаків

Винищувачі з авіаносця "Адмірал Кузнєцов" були перекинуті на сухопутну базу із-за проблем зі злетом. Про це повідомляє The Times з посиланням на власні джерела.

Інсайдер з оборонного відомства РФ повідомив, що літаки довелося переправити на сушу після того, як у деяких з них виникли проблеми при зльоті в умовах моря.

Неприємності виникли через те, що на судні немає катапульт. Але так само відсутні льотчики, які мають навички злітати та сідати на борт авіаносця. Реакція соціальних мереж на цей інцидент не змусила себе чекати.

РБ головного мозга: "Российские истребители с "Адмирала Кузнецова" перебросили на сушу, потому что им сложнл в условиях моря взлетать с палубы авианосца. Ору"

"Тут фішка в тому, що винищувачі на дровах не літають, так що вийшла економія авіакеросину на перекидання в Сирію. Профіт!", "Дик це авиавозець виходить?", "Тому що злітати з палуби авіаносця потрібно в умовах суші. Це всі знають", - коментують новину користувачі Twitter.Нагадаємо, під час посадки на авіаносець "Адмірал Кузнєцов" розбився винищувач Міг-29К.

Самі росіяни лайнер "Адмірал Кузнєцов" визнали найкращим підрозділом Північного флоту РФ.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...