Катастрофа МН17: Відома локація тягача, що транспортував "Бук"

У Bellingat розповіли, де зараз той самий тягач, причетний до трагедії Боїнга.

Тягач, що перевозив "Бук". Фото Bellingat

Вантажівка, що транспортувала російський ракетний комплекс "Бук", який збив малазійський лайнер Boeing-777 в небі над Донбасом влітку 2014 року, зараз стоїть на території окупованого Сніжного, повідомляють Патріоти України.

Про це у своєму інтерв'ю розповів розслідувач Bellingat Арик Толер.

За його словами, авто Volvo, тягач, терористи вкрали в Донецьку.

"Здається, цей автомобіль зараз стоїть у Сніжному, поруч із магазином "Фуршет". Через декілька місяців після трагедії цей тягач вже був там. Думаю, зараз він там і є. Тобто, і вантажівка, і тягач - сепаратистські, не російські", - розповів Толер.

Він пояснив, якими методами він і його колеги добувають інформацію.

"У наших звітах та доповідях 95% опублікованої інформації - з відкритих джерел. Це означає, що всі читачі, які мають доступ до мережі Інтернет, насправді можуть знайти цю інформацію. Іноді ми беремо поради в експертів щодо того, що самі знаходимо", - наголосив Толер.


"Проводиться значна робота": Стало відомо, які ракети запускатимуть із українських F-16

понеділок, 6 травень 2024, 13:50

Поставлені Україні винищувачі F-16 зможуть використовувати новітні французькі високоточні авіаційні бомби AASM Hammer. Про це заявив депутат французького парламенту, голова комісії з питань оборони та збройних сил Томас Гасіллуд, передають Патріоти Укр...

"Пропаганда у них працює, мізки промиваються": У ЗСУ розповіли про тактику військ РФ під Бахмутом

понеділок, 6 травень 2024, 13:45

Окупаційні війська Росії не припиняють спроб штурмувати українські позиції на Бахмутському напрямку фронту. Водночас в механізовані атаки ворог більше йде піхотою, аніж бронетехнікою. До того ж йдеться не тільки про новоспечених "мобіків", а й більш до...