Хай "Мордор" гине: Внутрішні проблеми Росії полегшать життя Україні (відео)

В 2014 році президент Обама вже сформулював підхід, як приборкати Росію.
Володимир Горбач. Фото: Еспресо ТБ.

Якщо Росії доведеться відволіктися на вирішення внутрішніх проблем, і Україні, і західному світу буде легше жити. Про це заявив політичний аналітик Інституту Євроатлантичного Співробітництва Володимир Горбач під час відеоконференції, передають Патріоти України.

"Якщо росіянам створити внутрішні проблеми, це полегшить нашу долю. І чому це можливий варіант для Заходу? Захід, як ми бачимо, вирішив не давати рішучу відсіч російській агресії", - зазначив він.

Також він зазначив, що в 2014 році президент Обама сформулював підхід, як приборкати Росію. "Він сказав, що Росія заплатить за це велику ціну і виставив цю ціну, перш за все, у вигляді економічних санкцій. І США продовжують вводити санкції", - уточнив експерт.

За словами Горбача, санкції спрямовані не на те, щоб зруйнувати Росію або поставити її на коліна, а носять обмежувальний характер. "Їхнє завдання - обмежити можливості економічного зростання і розвитку РФ. Ці санкції б'ють не по нинішніх керівниках, а обмежують майбутні можливості РФ. Це дуже ніжний інструмент, який не дає зрозуміти російському керівництву, що вони щось роблять не так. Він залишає для них ілюзію некараності. Вони не відчувають себе покараними. Поки не понесуть це покарання, не зупиняться в своїй зовнішній експансії і руйнуванні світового порядку", - резюмував він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...