Хай сидять без світла: Путін воліє не отримувати електрику для Криму

Після надцяти місяців «солодощів» кримчанам доведеться постраждати за ідеали «Русского мира»

Скрепи шаленіють: Жителі Росії підірвали мережу селфі з телевізійним Путіним

Президент Росії Володимир Путін, швидше за все, відмовиться від підписання контракту на поставки окупованому Криму електроенергії з континентальної України. Відповідну заяву зробив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, зазначають Патріоти України.

«З великою часткою впевненості можна припустити, що президент прийме рішення відмовитися від підписання контракту на умовах [континентальної України]", - сказав він.

Раніше сьогодні ВЦИОМ заявив, що близько 93% жителів окупованого Криму не згодні з можливим підписанням контракту на поставки електроенергії, де півострів зізнається - як і передбачено міжнародним правом - територією України. Майже стільки ж людей готові терпіти тимчасові труднощі, якщо такий контракт все ж не підпишуть.

Російський політолог Станіслав Бєлковський вважає, що заяви ВЦВГД свідчать про непохитній вірі Володимира Путіна в «безмежне терпіння російського народу».

«Я Вам завжди говорив, що у нього-то немає ніякого алармізма, ніякого катастрофізму. І не треба нам приставляти свою голову на його царствені плечі. Він народу не боїться, він побоюється тільки насильницького перевороту, інспірованого типо США », - написав експерт у себе в Facebook.

Про намір російської влади провести соцопитування на цю тему стало відомо тільки 31 грудня.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...