Хіба що красиво повіситись: Тимчук оцінив ймовірність наступу бойовиків на Маріуполь

Маріуполь перебуває в глухій обороні по обидва боки.

Україна зосередила під Маріуполем серйозні сили. Фото: intvua.com.

Терористи поки не сформували ударну групу, спрямовану на Маріуполь. Про це в коментарі "Обозревателю" повідомив народний депутат від фракції "Народний фронт" і координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

"Активність бойовиків на маріупольському напрямі, за нашими даними, не свідчить про підготовку наступу. Маріуполь перебуває в глухій обороні по обидва боки. Там спостерігаються 2 повністю обладнаних райони оборони терористів. І там зосереджені серйозні українські сили і засоби", - зазначив Тимчук.

За його словами, на маріупольському напрямку у терористів зараз немає шансів.

"Якщо терористи підуть в лобову атаку на Маріуполь, це буде гарний спосіб самогубства. Українських сил, зосереджених там, досить, щоб відбити досить серйозний наступ", - підсумував Тимчук.

Як повідомляли Патріоти України, Маріуполь став "найгарячішою" точкою на Донбасі.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...