Хілларі Клінтон розповіла, як, посперечавшись, "глушила горілку" з Джоном Маккейном (відео)

Одна з претендентів на пост президента США запевнила, що "змагання" закінчилися нічиєю.

Клінтон розповіла, як "глушила" горілку з Маккейном. Ілюстрація:korrespondent.net

Між ведучим претендентом на висунення на виборах президента США від Демократичної партії, Хілларі Клінтон і сенатором-республіканцем, в минулому відбулося змагання з розпивання горілки. Відеозапис з відповідним визнанням Клінтон опублікувала на офіційних сторінках в соцмережах Facebook і Twitter, передають Патріоти України.

За її словами, це сталося, коли обидва вони перебували у складі делегації Конгресу. "Взагалі я трохи брала участь у змаганнях, хто кого переп'є, але найвідоміше було з сенатором Маккейном.

Він кинув мені виклик. Між нами є політичні розбіжності, але ми сіли за стіл і глушили горілку, поки обидва не погодилися з честю вийти з змагання. Думаю, обидва досягли своєї межі. Я вважаю - це була нічия", - розповіла вона.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...