Хіти тижня. Акуратно перенаправили саме крізь рамку: Путіна публічно принизили на саміті в Сінгапурі (фото)

Схоже, поліцейські хотіли перевірити, що президент РФ із собою намагається пронести. І Х*йло "задзвеніло!

Путін хотів пройти повз, але не вийшло. Фото: kommersant.ru.

У Сінгапурі 14 листопада президента РФ Володимира Путіна, який приїхав на саміт Росія — АСЕАН, зобов'язали пройти через рамки металошукача. Це сталося, коли він приїхав на зустріч у торгово-виставковий центр Suntec, передають Патріоти України.

"Він хотів пройти, як зазвичай, повз рамку металошукача, яка в таких випадках стоїть для кого завгодно, але тільки не для нього. І тим не менше Володимира Путіна акуратно перенаправили саме крізь рамку. Тобто, схоже, поліцейські хотіли перевірити, що він із собою намагається пронести", - йдеться в матеріалі.

У виданні ситуацію назвали без перебільшення унікальною, оскільки в подібних випадках президенту або іншим високопоставленим відкривають якийсь додатковий прохід, "який завжди є і відгороджений якимись стовпчиками із червоною стрічкою".

"Але тут все вийшло принципово інакше. Президента Росії зобов'язали пройти крізь рамку, і мабуть, не випадково", - додали в матеріалі. Зазначається, що, проходячи, перевірку, Путін "задзвенів". Чи стали російського президента обшукувати додатково, не повідомляється.

Джерело: Коммерсант

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: