Хіти тижня. "Было понятно, что собираются наступать и идти очень далеко - до Урала" - Прілєпін розповів про страх бойовиків ОРДЛО перед ЗСУ (відео)

За словами терориста, такий план українською армією не був реалізований нібито через те, що Путін пригрозив Україні втратою державності в разі загострення ситуації під час чемпіонату світу з футболу.

Захар Пілєпін. Фото:РИА Новости

Втікши з "ДНР", російський письменник-терорист Захар Прілєпін заявив, що бойовики побоювалися масштабного наступу Збройних сил України, який міг би відтіснити їх аж до Уралу. Він зазначив, що розвідка "армії ополченців" нібито володіла інформацією, яка підтверджує такі плани українських військових. Такими "одкровеннями" Прілєпін поділився в ефірі радіостанції "Говорить Москва", передають Патріоти України.

"Я вам як ще позавчора військовослужбовець армії" ДНР "готовий сказати, що у нас були всі дані розвідки, що вони абсолютно до цього готові. Найголовніше - там по "горючці" було зрозуміло, що її стільки, щоб тільки ось наступати і йти дуже далеко - до Уралу. Звичайно, підвезли артилерію, танки, ротацію зробили", - розповів терорист-втікач.

Однак, за його словами, такий план ЗСУ не був реалізований нібито через те, що президент Росії Володимир Путін пригрозив Україні втратою державності в разі загострення ситуації під час чемпіонату світу з футболу.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...