Хіти тижня. Донька Пєскова підірвала мережу фото з Криму

Дочка прес-секретаря президента Росії Ліза Пєскова відвідала судноремонтний завод в окупованому Севастополі, де сфотографувалася з працівниками.

Знімки викликали бурхливу реакцію користувачів соцмережі Twitter, передають Патріоти України.

"Це велике щастя - мати можливість зробити цей світ хоч трохи кращим, допомагаючи людям. І я вдячна долі за те, що така можливість у мене з'явилася. Завдяки зверненням людей через інстаграм, я дізналася про те, що ТОВ "Судноремонтний завод Південний Севастополь", розташований в третьому за рахунком місті федерального значення Севастополь, зазнає серйозних труднощів", - написала Пєскова в своєму Instagram.

Вона заявила, що в Севастополі зустрілася з керівництвом і співробітниками підприємства.

"На проведеній зустрічі обговорювалися проблеми кадрових питань, зокрема, необхідність залучення молодих фахівців, і популяризації цих професій серед молоді. Також піднімалося питання необхідності модернізації галузі в цілому. Я вражена різноманітністю природи, красою душі людей, які вболівають за свою справу і люблять свою землю і унікальністю географічного розташування регіону, з усіма наслідками, що випливають звідси, потенційними можливостями", - додала дочка Пєскова.


Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...