Хіти тижня. "Дурниці показуєте! І має бути соромно вам, що це дивляться діти": Українець вивів із себе скандальну пропагандистку Кремля (відео)

Ольгу Скабєєву вивели із рівноваги дошкульні зауваження опонента щодо зухвалої брехні про Україну та його докір, що пропагандистці має бути соромно, у першу чергу, перед власним сином.

Ольга Скабєєва. Фото: 24СМИ.

Одіозна російська пропагандистка Ольга Скабеєва розлютилася через суперечку з українським громадським діячем Вадимом Трюханом щодо фейків про нібито пропаганду нацизму в Україні серед дітей через спеціальні комп'ютерні ігри й воєнізовані табори. Жорстка суперечка між Скабеєвою і Трюханом сталася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Подивіться на себе! Це сучасна Україна, це дикість, це пекло і жах! У це ви пропонуєте грати своїм українським дітям. Спочатку в табір "Азовець" ви їх відправляєте, своїх дітей українських, а потім в ігри такі комп'ютерні граєте", — почала нагнітати обстановку ведуча.

Однак Трюхан тут же перебив її та жорстко відповів на нахабні випади співрозмовниці, прямо вказавши на цинізм російських пропагандистів, які не гребують ніякою брехнею, щоб очорнити репутацію України.

"На що на себе? Дурниці показуєте! І має бути соромно вам, що це дивляться діти і глядачі вашого каналу. Показуєте нісенітницю! Повну маячню! Вам повинно бути соромно перед вашим сином, який зараз може це побачити", — підкреслив він.

Остання фраза сильно зачепила Скабеєву і вона перейшла на образи, не добираючи виразів. "Ви, Вадиме Валерійовичу, рот зараз закрийте про мого сина, добре?! Рот зараз закрийте! Це ваша нацистська нинішня Україна!" — викрикнула вона.

У свою чергу, Трюхан зупинив її, сказавши, що нацистами насправді є сучасна Росія і що він більше не хоче продовжувати розмову.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...