Хіти тижня. Генерал підказав Україні, як відповісти на військову диверсію в Калинівці

Також необхідно посилити відповідальність структур і їх співробітників, які займаються охороною стратегічно важливих об'єктів ЗСУ.

генерал-лейтенант Василь Богдан

У відповідь на російську диверсію на складах боєприпасів в селі Калинівка Вінницької області Україна повинна активізувати розвідувальну діяльність і ввести візовий режим з країною-агресором, - заявив в коментарі "Обозревателю" ветеран зовнішньої розвідки України, генерал-лейтенант Василь Богдан, передають Патріоти України.

"Ця диверсія безумовно потребує активізації розвідувальної діяльності. І, можливо, Україні потрібно врешті-решт ввести візовий режим для громадян країн, які представляють загрозу нацбезпеці нашої країни", - зазначив Богдан.

За його словами, також необхідно посилити відповідальність структур і їх співробітників, які займаються охороною стратегічно важливих об'єктів ЗСУ.

"Потрібно активізувати превентивну роботу для своєчасного припинення можливих диверсійних посягань на ці об'єкти", - підсумував Богдан.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...