Хіти тижня. Ізраїль зазнав потужного ракетного удару

В результаті серйозно постраждав 19-річний хлопець.

ХАМАС завдав удару по території Ізраїлю. Фото: Рейтерс.

Палестинське ісламістське угруповання ХАМАС випустило понад 100 ракет по території Ізраїлю, повідомляють Патріоти України.

Більшість ракет перехопила ізраїльська система протиракетної оборони "Залізний купол", але частина влучили в житлові райони. Як пише видання The Jerusalem Post, ракети були випущені по півдню Ізраїлю. Одна з ракет влучила в порожній автобус. В результаті серйозно постраждав 19-річний хлопець, що перебував поруч.

Збройне крило ХАМАС пообіцяло почати бомбардування Ізраїлю у відповідь на операцію ізраїльських спецпризначенців у ніч на 12 листопада, в результаті якої було вбито сім палестинців, зокрема високопоставленого командира угруповання.

В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомили, що під час проведення операції зав'язалася перестрілка, під час якої був убитий один офіцер, ще один отримав поранення середньої тяжкості. Метою операції було "не вбивство або викрадення терористів, а зміцнення безпеки Ізраїлю", заявили пізніше в ізраїльській армії.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...